View Single Post
  #1  
Old 05-30-2006, 11:04 AM
halley halley is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 27
Could not find plugin to load objects...

First day jitters. This is probably something simple.

I installed and tried the 3.00.0007 build, and started to try the included "new features" script examples. Each one produced errors similar to this.

Code:
******************************************************************************
** Loading tutorial_CallbacksAndComplexShapes.py
******************************************************************************
Warning: Could not find plugin to read objects from file "C:/winnt/fonts/arial.ttf".
Warning: Could not find plugin to read objects from file "checkbox_down.gif".
** ERROR: Failed to load 'checkbox_down.gif'
Warning: Could not find plugin to read objects from file "checkbox_up.gif".
** ERROR: Failed to load 'checkbox_up.gif'
Warning: Could not find plugin to read objects from file "vizinfo.tif".
** ERROR: Failed to load 'vizinfo.tif'
Warning: Could not find plugin to read objects from file "vizinfo.tif".
** ERROR: Failed to load 'vizinfo.tif'
** NOTIFY: Physics engine loaded: Opal ODE
Warning: Could not find plugin to read objects from file "sky_posx.jpg".
** ERROR: Failed to load 'sky_posx.jpg'
Loading File: table.wrl
Warning: Could not find plugin to read objects from file "table.wrl".
** ERROR: Failed to load 'table.wrl'
Loading File: ball.wrl
Warning: Could not find plugin to read objects from file "ball.wrl".
Loading File: duck.cfg
** ERROR: Failed to load 'ball.wrl'
Warning: Could not find plugin to read objects from file "C:\Program Files\Vizard30\resources/duck\duck.jpg".
Warning: Could not find plugin to read objects from file "C:\Program Files\Vizard30\resources/duck\duckLegs.jpg".
Warning: Could not find plugin to read objects from file "C:\Program Files\Vizard30\resources/duck\duckwing.jpg".
** Load Time: 0.41 seconds
The scripts seem to run but fail to load all their resources. The vizinfo pups are all using a monospace font, no textures, some wrl objects never show up, etc.

I did not choose the default "C:\Program Files\WorldViz\Vizard30" directory, but went with "C:\Program Files\Vizard30" instead.

At first I did not let it adjust my system Python path, but these errors persist even after I reinstalled the beta and allowed it to adjust my system Python path.

If there's any other setup detail you might need to know, I can fetch it for you.
__________________
--
[ e d h a l l e y ]
I'm just a user, not a representative of WorldViz. Hope I've been helpful.
Reply With Quote