View Single Post
  #3  
Old 02-03-2015, 07:09 AM
vserchi vserchi is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 7
Hi Jeff, thank you for replying.
I have disabled any firewalls and antivirus as you suggested. I have also checked the IP address I had inserted and if the Optotrak server and the Vizard machine can ping each other. It seems everything is correct in the information I am typing. I am attaching some screenshots about of my cmd window. Can you control if there is anything wrong or weird in what I am doing?
I have tried to add the port information following the IP address. the message error displayed is now different.

Code:
import viz
viz.go()

opto = viz.add('optotrak.dle',0,'169.254.187.18 : 139') 
body = opto.getBody(0) 		#first rigid body adding
viz.link(body, viz.MainView)
** ERROR: No data is being sent by Optotrak server at 169.254.187.18 :139
** ERROR: Failed to create extension: optotrak.dle
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 11, in <module>
File "I:\VRproject\Vizard1.py", line 6, in <module>
body = opto.getBody(0) #first rigid body adding
AttributeError: 'VizExtension' object has no attribute 'getBody'


Where do I find the name of the Optotrak server?

Thank you,
Valeria
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ipconfigMod.png
Views:	438
Size:	189.8 KB
ID:	676   Click image for larger version

Name:	nbtstat.png
Views:	419
Size:	53.6 KB
ID:	677   Click image for larger version

Name:	netstat.png
Views:	448
Size:	71.9 KB
ID:	678   Click image for larger version

Name:	ping.png
Views:	425
Size:	96.5 KB
ID:	679  
Reply With Quote