WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Elizabeth S
Forum: Precision Position Tracker (PPT) 11-15-2006, 08:43 AM
Replies: 1
Views: 10,845
Posted By Elizabeth S
HMD Turning off

Hi,

I am using an eMagin Z800, and I can't figure out how to keep the HMD from turning off after about 10 minutes of use. Is there some setting or button to extend this amount of time? I'm...
Forum: Vizard 11-08-2006, 12:49 PM
Replies: 1
Views: 11,103
Posted By Elizabeth S
Jumpy animation

Hi,

I am doing a simple animation of a car along a path. In the first half a second of the animation, the animation is jumpy. However, after this, it is perfectly smooth. All I'm doing is...
Forum: Vizard 10-18-2006, 12:42 PM
Replies: 7
Views: 8,774
Posted By Elizabeth S
Thanks for your responses. :) I've been playing...

Thanks for your responses. :) I've been playing with the image/polygon transition and gotten resonsable results. I think I'm going to go with that. Thanks again.
Forum: Vizard 10-17-2006, 11:35 AM
Replies: 7
Views: 8,774
Posted By Elizabeth S
Video

I have a video that shows you my problems. If you want to e-mail me at elizabethseward@yahoo.com, I'll send it to you.

Thanks.
Forum: Vizard 10-17-2006, 10:37 AM
Replies: 7
Views: 8,774
Posted By Elizabeth S
I don't think it's a polygon problem. That...

I don't think it's a polygon problem. That wouldn't explain the sides of the car flickering. Also, I get similar effects when I try to animate the mini cooper model that's included with Vizard.
Forum: Vizard 10-16-2006, 12:10 PM
Replies: 7
Views: 8,774
Posted By Elizabeth S
Screenshots

1. Attached are some screenshots that may help illustrate the flickering that I'm talking about. The headlights are especially bad, but the sides of the car wiggle /flicker too. The aliasing is the...
Forum: Vizard 09-15-2006, 01:38 PM
Replies: 7
Views: 8,774
Posted By Elizabeth S
Anti-aliasing

Hi,

I am having some aliasing problems. All I'm doing is animating a model of a car coming towards the viewer. When the car is pretty far away, the aliasing is terrible. The car flickers a lot....
Forum: Vizard 09-06-2006, 12:49 PM
Replies: 9
Views: 11,492
Posted By Elizabeth S
Got it!

So far, it seems that the problem was solved by parenting the wheels to the car. Thanks to all for the help!
Forum: Vizard 09-06-2006, 11:17 AM
Replies: 9
Views: 11,492
Posted By Elizabeth S
Here are the models

Attached are my models.

Thanks!
Forum: Vizard 08-31-2006, 12:22 PM
Replies: 9
Views: 11,492
Posted By Elizabeth S
Re: Models not showing up

Thanks for all your responses.
When I initially had the wheels as children of the car body, I could not get them to spin around the right pivot point. This is the reason I import them separately...
Forum: Vizard 08-30-2006, 03:36 PM
Replies: 9
Views: 11,492
Posted By Elizabeth S
Unhappy Models showing up

I am importing a model of a car and each of its wheels separately into my script. I have created animation paths for both the car body and its wheels. When I run the script, some of the wheels...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC