WorldViz User Forum

WorldViz User Forum (https://forum.worldviz.com/index.php)
-   Vizard (https://forum.worldviz.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Quad Buffer (https://forum.worldviz.com/showthread.php?t=913)

kgarr 12-11-2006 12:29 PM

Quad Buffer
 
I don't know if this is a Vizard issue or not. Our video card (a wildcat VP990 Pro) died so we switched over to a machine with a Quadro 1300. The video card has the sync output but I can't seem to get the quad buffered stereo to work.

Any suggestions?

Gladsomebeast 12-11-2006 12:42 PM

Have you tried calling viz.go(viz.QUAD_BUFFER).

kgarr 12-11-2006 12:46 PM

yes I have, it worked fine on our previous machine. I am assuming it is some setting on the nvidia card.

Gladsomebeast 12-11-2006 01:21 PM

When you first run scripts with viz.go(viz.QUAD_BUFFER) does it print "Visual Choser: cannot apply settings" or something like that.

kgarr 12-11-2006 01:28 PM

The error I get is:

Producer::VisualChooser: the requested visual is not available, try relaxing attributes

It gives that error 3 times in a row.

Gladsomebeast 12-11-2006 01:47 PM

Yeah, this sounds like a nVida driver/settings fix. Assuming you have installed the nVida Quadro drivers, check the nVida control pannel for a quad buffering setting.


All times are GMT -7. The time now is 01:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC