WorldViz User Forum

WorldViz User Forum (https://forum.worldviz.com/index.php)
-   Vizard (https://forum.worldviz.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   MainWindow.frustum doesn't work (https://forum.worldviz.com/showthread.php?t=615)

Joran 06-12-2006 02:19 AM

MainWindow.frustum doesn't work
 
Hello,

It looks like the MainWindow.frustum command doesn't do anything. If I add a window and use the frustum command on that, it works okay.

Any suggestions?

Greetings, Joran.

Joran 06-12-2006 02:48 AM

Remove the viz.fov line
 
Quote:

Originally Posted by Joran
Hello,

It looks like the MainWindow.frustum command doesn't do anything. If I add a window and use the frustum command on that, it works okay.

Any suggestions?

Greetings, Joran.

Ignore this message. I had a viz.fov line in my script that resetted the MainWindow's frustum setting.

Greetings, Joran.

Gladsomebeast 06-13-2006 05:24 PM

In any event, thanks for your interest in improving Vizard.


All times are GMT -7. The time now is 03:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC