WorldViz User Forum

WorldViz User Forum (https://forum.worldviz.com/index.php)
-   Precision Position Tracker (PPT) (https://forum.worldviz.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Connecting PPT Studio - Motion Builder over Ethernet (https://forum.worldviz.com/showthread.php?t=4153)

NI_LAB 02-28-2012 02:59 AM

Connecting PPT Studio - Motion Builder over Ethernet
 
Hey,
we are trying to connect the PPT Studio 2010 with Motionbuilder 2012. We have two working stations one for the PPT tracking and one for Vizard/Motionbuilder etc. They are connected via Ethernet.

To do that we followed the tutorials given by:

http://kb.worldviz.com/articles/155 and after that http://kb.worldviz.com/articles/158.

However MotionBuilder does not detect the data sent by PPT-Studio from the other computer. The 'online' Button in the MotionBuilder software stays yellow and no samples are transferred. This is not a network problem since the connection between Vizard and PPT Studio work perfectly.


Thanks in advance,


NI_LAB

NI_LAB 03-01-2012 02:26 AM

Hey, it was a firewall problem.
--> solved


All times are GMT -7. The time now is 08:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC