WorldViz User Forum

WorldViz User Forum (https://forum.worldviz.com/index.php)
-   Plug-in development (https://forum.worldviz.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   CustomNode - communicating error to Vizard (https://forum.worldviz.com/showthread.php?t=3468)

dcnieho 02-15-2011 09:24 PM

CustomNode - communicating error to Vizard
 
Dear All,

I have a question about communicating error states to Vizard from my plugin.
From inside the InitCustomNode and AddCustomNode functions, one can simply set
Code:

((VizCustomNodeObj*)custom)->status = 0;
which will cause Vizard to halt.

I can't use this however from the CommandCustomNode function, it seems this is ignored by Vizard. Simply letting exceptions thrown from my code propagate to Vizard crashes everything (of course), so that's not ideal either.

How can I communicate such error states to Vizard so that execution halts?

Thanks!
Best,
Dee


All times are GMT -7. The time now is 12:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC