WorldViz User Forum

WorldViz User Forum (https://forum.worldviz.com/index.php)
-   Plug-in development (https://forum.worldviz.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Vicon Nexus and Vizard 5 (https://forum.worldviz.com/showthread.php?t=5241)

vizardvicon 12-01-2014 01:30 PM

Vicon Nexus and Vizard 5
 
It is my understanding that Vizard 5 does not have any way to connect to Vicon Nexus. Is this true or am i overlooking something? Any info would be helpful at this point

farshizzo 12-02-2014 08:25 AM

From my understanding, Vicon Nexus supports streaming data over VRPN. This should allow you to access the data within Vizard by using our VRPN plug-in.

smadansingh 02-04-2015 01:54 PM

I'm wondering if you've had any luck with Vicon Nexus and Vizard. I was under the impression that Nexus did not support VRPN, and that you would have to use Vicon Tracker (of course, another Vicon license...)

willpower2727 06-03-2015 06:46 AM

open source method to stream Nexus to Vizard
 
Yes it is true that Nexus 1.8 (and maybe 2) does not support VRPN. I created this open-source method to stream Nexus to Vizard using tcp. If you think it is something you can use let me know if you have any questions about it.
https://github.com/willpower2727/Vicon2WorldViz


All times are GMT -7. The time now is 01:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC