WorldViz User Forum

WorldViz User Forum (https://forum.worldviz.com/index.php)
-   Vizard (https://forum.worldviz.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Update scripts while running? (https://forum.worldviz.com/showthread.php?t=3436)

pcatalano 02-10-2011 11:24 AM

Update scripts while running?
 
In Vizard 3.0, one could rerun a script while it was running to update changes made to the code. This is incredibly useful during software development and leverages the interpreted nature of Python.

In Vizard 4.0 you don't seem to be able to do this. If you try to Run while a script is running, you are only given the option of focusing on that window or restarting the whole program. While appreciate these additions, I made tremendous use out of the ability to update scripts on the fly (especially when developing applications that take a long time to load).

Is this a change, or am I missing something?

farshizzo 02-10-2011 12:00 PM

This feature was removed due to various technical problems. It did not work properly in many cases. We might look into re-implementing this feature in a more robust way.

In your use cases, were the long load times caused by large models, or connecting to hardware, or something else?

pcatalano 02-10-2011 12:29 PM

I imagined that was probably the case. I used it a lot, though, so it was useful for me :)

The work I'm doing requires loading several large (high poly, large file size) models and images. So in my case, it's just a load-time issue. I think my application load time is around 3 minutes, so every time I make a change and test, I have to wait 3 more minutes before I can see the results.


All times are GMT -7. The time now is 05:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC