WorldViz User Forum

WorldViz User Forum (https://forum.worldviz.com/index.php)
-   Precision Position Tracker (PPT) (https://forum.worldviz.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Reagrding Vizconnect (https://forum.worldviz.com/showthread.php?t=5661)

rajnishv 03-14-2016 01:31 AM

Reagrding Vizconnect
 
Hi Jeff,
Good Aftern to u and team world viz.

Pls assist how to proceed.

1)Suppose i have 2 Vizconnects(1 with all grabber all presets configuration and other 2 vizconnect only with wand added in the input taab for only change of menu events)
-
-How to load a single vizconnect (from both of the above) dynamically one at a time,using the same single (Main Scene by default-Scene1)

-How to load 1st vizconnect(the one with only inputs(only wand) added in the advanced cofigurations added ) only in scene1 and to load other vizconnect with presets from advanced menu) in Scene 2.


Pls suggest a thread for targeting both the logics.
Waiting for ur replyy.

Mr.Rajnish Vishwakarma

Developer(Mobile Apps,AR&VR)
Xenium Digital Pvt. Ltd,Mumbai(Customer of World Viz)


All times are GMT -7. The time now is 04:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC