PDA

View Full Version : Connection problems from MotionBuilder to PPT


nachac
07-26-2010, 09:24 AM
Hi,

I want to map my markers in MotionBuilder to attach a LiveCharacter that I can use in Vizard.

The problem is, that I can't establish a connection to PPT with the MoCap-Plugin. After entering the IP address in the MoCap settings, I clicked "Online" but the field next to it only turns yellow not green.

I'm using:

PPT Studio 2008 (Version 3.12.4180, PPT-X)
MotionBuilder 2009
MoCap-Plugin


What I've done:

Activated the Talk-Button
Initialized the MoCap-Plugin
Playing the T-Pose
Computers are connected with each other


A few weeks ago it worked without any problems. Maybe I've forgotten one little step.

Thanks in advance!

Jeff
07-26-2010, 07:03 PM
Are the computers able to ping eachother?
Have you tried disabling all virus scanners and firewalls on both machines?
Is the Motionbuilder output plugin loaded in PPT Studio?

nachac
07-27-2010, 09:29 AM
Are the computers able to ping eachother?
Yes, this is what I meant by "computers are connected with each other". Sorry for this horrible termination :cool:.

Is the Motionbuilder output plugin loaded in PPT Studio?
Ahhhh, I knew, I've forgotten something. This was the point, thanks very much!