PDA

View Full Version : Creating a ImageGen plugin


Brett Lindberg
09-15-2009, 04:42 PM
I can run all the examples in the SDK, except the ImageGen example. I see all the *.dl*s were created in 2006, but the ImageGen.dlt file was created in 2004.
Building the ImageGen plugin works, but when I run it, it gives me an error: Runtime Error!

Program: ...\winviz.exe

R6034
An application has made an attempt to load the C runtime library incorrectly.


then in the vizard window:
************************************************** ****************************
** Loading testImageGen.py
************************************************** ****************************
** ERROR: Failed to load plug-in: 'imagegen.dlt'
** Load Time: 114.54 seconds


I'm using VS2008, Vizard 3.0 developer

farshizzo
09-16-2009, 12:05 PM
Vizard 3.0 is built with VS2003, so you will need to compile your plugin with the same version, or else the runtime libraries will get mixed up and cause errors like the one you are seeing.

Brett Lindberg
09-18-2009, 10:36 AM
VS2003 is incompatible with both Vista and Windows 7. Is there an update to Vizard coming any time soon which upgrades to VS2005, -08, or -10?

farshizzo
09-18-2009, 11:45 AM
Vizard 4.0 will be compiled with VS 2008, but that will not be released anytime soon.