WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Precision Position Tracker (PPT)

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2015, 08:21 AM
jizh1000 jizh1000 is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 4
An error occured when adjusting thresholds

Hi,

I was trying to adjust the thresholds for one of the cameras, the a fatal error was prompted. A screenshot is attached. I tried to restart the PPT studio and also restart my computer but it didn't help. I am wondering how to solve the problem?

Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	error.png
Views:	581
Size:	211.6 KB
ID:	734  
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2015, 11:04 AM
jizh1000 jizh1000 is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 4
I have also tried to power cycle the Ethernet switch, but it is still not working.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-16-2015, 11:31 AM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,305
Close down PPT Studio and power cycle the switch. Wait for the cameras to show a connection in the DHCP server and then start up PPT Studio. If you're still having issues please contact us at support@worldviz.com for further assistance.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adjusting the centre of an object javadi Vizard 4 06-21-2013 05:26 PM
Adjusting starting head orientation of viztracker surf3rguy Precision Position Tracker (PPT) 4 01-06-2012 06:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2014 WorldViz LLC