PDA

View Full Version : Connecting PPT Studio - Motion Builder over Ethernet


NI_LAB
02-28-2012, 03:59 AM
Hey,
we are trying to connect the PPT Studio 2010 with Motionbuilder 2012. We have two working stations one for the PPT tracking and one for Vizard/Motionbuilder etc. They are connected via Ethernet.

To do that we followed the tutorials given by:

http://kb.worldviz.com/articles/155 and after that http://kb.worldviz.com/articles/158.

However MotionBuilder does not detect the data sent by PPT-Studio from the other computer. The 'online' Button in the MotionBuilder software stays yellow and no samples are transferred. This is not a network problem since the connection between Vizard and PPT Studio work perfectly.


Thanks in advance,


NI_LAB

NI_LAB
03-01-2012, 03:26 AM
Hey, it was a firewall problem.
--> solved