PDA

View Full Version : Using vrpn_server with Flock of birds


sylvain
08-08-2007, 10:53 AM
Hi!

I'm using the vrpn_server with an ascension Flock of bird
and since I'm using another setup requiring me to use address #0 for the flock

Is their a way to modify the server to be able to use address #0 since what i've seen in the sample (vrpn.cfg.sample) is that the address must be set sequentially starting from #1

And if it is possible, how can I do it
or how must would it cost for someone to do it

Thank you

farshizzo
08-10-2007, 04:36 PM
The address for the flock of birds refers to the com port it is connected on. You cannot use 0 as the address, since it is not a valid com port.

Elittdogg
11-30-2007, 10:39 AM
How could I use the VRPN server with FOB?? I've been trying to go through different posts on the forum. But I don't know how to initially connect to it, set-up, or anything.

Elittdogg
11-30-2007, 10:45 AM
How could I use the VRPN server with FOB?? I've been trying to go through different posts on the forum. But I don't know how to initially connect to it, set-up, or anything. I'm a little hazy on the whole VRPN server in general. Let me rephrase, I know nothing about it. And what I've read has confused me. Is there some sort of walk-through available?